Lammekrone med ovnbagte rosmarinkartofler
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Add to Meal Plan:
This recipe has been added to your Meal Plan
Print Recipe
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Peter Svane Larsen
4
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Peter Svane Larsen
4
Lammekrone med rosmmarin
  1. Dup lammekronen med køkkenrulle, så den er helt tør, rids derefter fedtet i ternet harlekinmønster, prøv kun at skære igennem så det går lige ned til kødet, men uden at ridse i kødet. Kom salt, hvidløg og rosmarin i en morter og stød til grøn duftende rosmarinsalt. Bland med peber og gnid lammekronen med blandingen, så det kommer godt ned i de ridsede tern. Kom lammekronen i et ovnfast fad og bag dem i ovnen ved 175 grader varmluft med fedtsiden op i 20-30 minutter (afhængig af hvor rød/rosa/gennemstegt den skal være) Vores fik 24-25 minutter. Lad derefter hvile i 10-15 minutter, inden den skæres ud.
Rosmarin kartofler
  1. Kom rosmarin og salt i en morter og stød det grundigt til en flot grøn rosmarinsalt. Smør et ovnfast fad med en smule olivenolie og vend derefter kartoffelskiver, gulerodsskiver, knust hvidløg, løgringe grundigt med olivenolie og rosmarinsalt, samt friskværnet peber. Anret i det ovnfastefad og kom små smørklatter over anretningen. Sæt fadet i ovnen ved 175 grader varmluft og bag i 40-45 minutter til kartoflerne er møre.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.