Kylling Med Bacon
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Add to Meal Plan:
This recipe has been added to your Meal Plan
Print Recipe
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Peter Svane Larsen
4
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Peter Svane Larsen
4
Kylling Med Bacon
  1. Spinat skylles grundigt – eller køb en spinat, der allerede er skyllet og dermed klar til brug. Varm en pande op, læg spinaten gradvist på og lad den falde sammen. Tilsæt eventuelt lidt vand undervejs. Straks spinaten er faldet sammen, fordeles den i et ildfast fad. Porrerne rengøres og snittes i tynde skiver. Fordeles over spinaten i fadet. Brun kyllingefileterne i lidt olie på den varme pande, og tag dem derefter af. Vikl to skiver bacon om hvert stykke kylling, og læg dem i fadet. Kom fløden i panden, smuldr bouillonterningen i og kom også oregano ved. Kog hurtigt op, smag til med salt og peber og hæld det derefter i fadet. Stil fadet i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft, og her skal det have cirka 30 minutter indtil baconen er sprød og lækker. Imens koger du basmati ris i letsaltet vand.
Servering
  1. Den færdigstegte kylling med bacon serveres med kogte ris

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.