Kylling ballontine med sprødt skind og kål cremet hvedekerner

Kylling ballontine
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Add to Meal Plan:
This recipe has been added to your Meal Plan
Print Recipe
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Peter Svane Larsen
10
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Peter Svane Larsen
10
Kylling ballontine
  1. Skær vingebenet fra og mariner dem i bbq. til en lille snak Hiv skindet af brystet og læg det på bagepapir på en bageplade, krydder med salt og læg et bagepapir oven på + bageplade så det bliver hel fladt. bages sprøde i oven ved 175 grader i ca. 15- 20 minutter. 3 kylling bryster blendes og køres sejt med salt tilsæt persille og et æg adgangen og til sidst piskefløden stille og roligt. Læget kyllingebryst mellem 2 fryseposer og bank det let smør en tiendedel af farsen på og rul brystet sammen læg det på varmefast husholdningsflim rul den sammen og stram den op , giv den en ekstra film for at holde den sammen,. dampes i oven ca. 140 grader i 15- 20 minutter. Pak dem ud og steg dem gylden på en pande.
Cremet hvedekerner
  1. Kog hvedekernerne møre i vand ( som man koger ris ) når de er møer tilsættes piskefløden og smages til med salt og peber til sidst tilsættes den snittes kål 10 minutter før servering.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.