Klassisk bankekød med mos og gulrødder
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Add to Meal Plan:
This recipe has been added to your Meal Plan
Print Recipe
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Peter Svane Larsen
4
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Peter Svane Larsen
4
Bankekød
  1. Skær kødet ud i skiver, del dem i 2 og bank dem let ud. Vend dem i mel og krydr godt med salt og peber. Brun kødet af på en pande i smør og olie og kom kødet i en gryde. Hak løget groft, brun det af på samme pande og kom det i gryden sammen med kødet. Tilsæt oksefond, fløde, laurbærblade og peberkorn og lad det simre under låg i ca. 1 time indtil kødet er mørt. Lad retten simre uden låg de sidste 15 minutter og smag til med salt og peber.
Kartoffelmos
  1. Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker, kog dem møre i vand, hæld vandet fra, men gem 2-3 dl. Mos kartoflerne med et piskeris sammen med smørret skåret i små tern, tilsæt kartoffelvandet indtil den passende konsistens er opnået og smag til med salt og peber.
Server
  1. Bankekød med kartoffelmos, kogte gulerødder og hakket persille.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.