Glaseret Hamburgerryg med Flødestuvet Spinat
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Add to Meal Plan:
This recipe has been added to your Meal Plan
Print Recipe
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Peter Svane Larsen
4
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Peter Svane Larsen
4
Glaseret Hamburgerryg
  1. Fjern nettet fra hamburgerryggen og læg den i gryde med vand. Vandet skal netop dække kødet. Du kan også tilsætte et grofthakket løg, 2-3 laurbærblade og en grofthakket gulerod, men det er ikke nødvendigt. Kog så hamburgerryggen ved svag varme under låg i 40 minutter. Tag gryden af og lad din hamburgerryg trække i vandet i 10 minutter. Beklæd en bradepande eller et ildfast fad med lidt bagepapir, og læg hamburgerryggen derned. Rør sennep og brun farin sammen, og smør det ud på hamburgerryggen. Drys derefter lidt rasp på. Stil fadet ind i en 230 grader varm ovn (varmluft), og lad nu hamburgerryggen glasere i 15 minutter. Tag den ud og lad hamburgerryggen hvile utildækket i 10 minutter inden udskæring
Flødestuvet Spinat
  1. Kom spinat i en gryde og varm den langsomt til det er varmet godt igennem. Tilsæt herefter fløden, der varmes med og smag til med salt og peber. Der kan servers kartofler til fx brune el. hvide.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.