Her er der der også serveret Flødekartofler med selleri og Vesterhavsost til

CÔTE DE BOEUF MED GRØNSAGS PAKKER
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Add to Meal Plan:
This recipe has been added to your Meal Plan
Print Recipe
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Peter Svane Larsen
6
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Peter Svane Larsen
6
CÔTE DE BOEUF
  1. Krydr de to oksekoteletter med peber, og pensle med olivenolie. Brun kødet på en grillpande i 3 min. på hver side, og steg det herefter i 30-40 min. ovnen ved 200°. Lad det herefter trække i 10 min. Skær kødet fra benet, og skær det i tynde skiver. Krydr med havsalt.
Grønsags pakker
  1. Fold alufoliestykkerne på midten, og læg bagepapir ovenpå. Skyl, skrub og skrab grønsagerne, og skær dem i grove stykker. Fordel grøn¬sagerne på midten af hvert af de fire stykker bagepapir. Fordel smørret, og hæld balsamico¬eddike og hvidvin på hver grønsags bunke. Drys med hakket estragon, og krydr med havsalt og peber. Fold bagepapiret over fyldet, og luk pakken helt tæt ved at folde kanterne flere gange. Pak alufolien godt omkring hver pakke. Bag pakkerne i ovnen ved 200° i 20-30 min. Server kødet med grønsags pakker med et hul revet i midten.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.