Bagte mozzarella kyllingeruller

Bagte mozzarella kyllingeruller
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Add to Meal Plan:
This recipe has been added to your Meal Plan
Print Recipe
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Peter Svane Larsen
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Peter Svane Larsen
  1. Skær kyllingen i 8 stykker og bank dem tynde og flade med en kødhammer. Hæld raspen i en dyb tallerken sammen med 2 spiseskefulde af den revne parmesanost. Hak spinaten og sautér den kort sammen med det pressede hvidløg og en smule olivenolie i 2-3 minutter. Bland spinaten med ricottaen, resten af parmesanosten og 2-3 spiseskefulde af æggehviderne. Hæld resten af æggehviderne i en dyb tallerken. Smør et ildfast fad med olie og forvarm ovnen til 225°C. Læg et stykke kylling på et skærebræt. Læg en spiseskefuld af spinat-ricotta fyldet på midten af kyllingen og rul den nu sammen. Dyp kyllingerullen i æggehviderne og derefter raspen og læg dem i det ildfaste fad med samlingen nedad. De må ikke ligge for tæt, da de så ikke bliver sprøde. Bag dem i ca. 25 minutter eller til de er gyldne og sprøde. Dæk kyllingen med tomatsaucen og skiver af frisk mozzarella og sæt dem i ovnen i endnu 3-5 minutter til osten er smeltet. Pynt med frisk basilikum og servér med en lækker salat til.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.